προφιλ

: Γνωρίστε το Attika1948 και την ιστορία του

Το εχθές του Attika1948...

Η ιστορία του Attika ξεκινά το 1948 στην Αθήνα από τον Κωνσταντίνο Μεργουζή. Με έμφαση στην καλλιτεχνική φωτογραφία, γρήγορα δημιούργησε ένα από τα αγαπημένα στούντιο των διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών της εποχής. Στην μακρόχρονη ανοδική πορεία και ως φυσικό επακόλουθο, ο Ευστράτιος Μεργουζής, γιος του Κωνσταντίνου, μυήθηκε στον θαυμαστό κόσμο της εικόνας σε μια εποχή που οι εφαρμογές βίντεο άνθιζαν, διευρύνοντας έτσι τις υπηρεσίες του Attika. Το κεντρικό στούντιο διαδέχτηκε ένα δεύτερο, στην όμορφη πόλη του Αιγίου, ενώ στην καλλιτεχνική οικογένεια του Attika προστέθηκε ο γιος του Ευστράτιου, Κωνσταντίνος, συνεχίζοντας την παράδοση ως τρίτη γενεά.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2012, με σκοπό την επέκταση του εύρους των υπηρεσιών αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών, το Attika1948 μεταστεγάζεται στο κέντρο της Πάτρας, έτοιμο να απορροφήσει νέες ιδέες και να δημιουργήσει εντυπωσιακές εικόνες αντλώντας από την ζωντάνια και την ανεξάντλητη ενέργεια που μόνο η Πάτρα ξέρει να προσφέρει.

Το σήμερα του Attika1948...

Σήμερα το Attika1948 χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα στατικής και κινούμενης εικόνας με βασικούς τομείς δραστηριοποίησης και εξειδίκευσης την φωτογραφία, την βιντεογραφία, την γραφιστική και την διαφήμιση.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε, να αποτυπώνουμε, να καταγράφουμε την μοναδική σας ιστορία και να μεταδίδουμε το μήνυμα σας μέσω εικόνας με τον καλύτερα δυνατό τρόπο.

Θέμα τιμής

Μας τιμά η εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών μας και τους τιμούμε προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Το αύριο

Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας καθώς και τις όλο και πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προσφέροντας φρέσκες ιδέες με εγγυημένα αποτελέσματα.