διαφημιση

: Η τέχνη της προβολής.

Ο συνδυασμός της επιτυχίας

Όταν η φωτογραφική και η γραφιστική τέχνη συνδυάζονται, νέοι δρόμοι επιτυχίας εμφανίζονται. Αν προσθεθούν και τα τελευταία επιτεύματα της τεχνολογίας, τότε γεννιέται η νέα μορφή του αγαπημένου, καταναλωτών και επιχειρηματιών, διαφημιστικού οδηγού AGORA .

Υπηρεσίες διαφήμισης του attika1948.com

Παρακάτω θα βρείτε ολοκληρωμένες παροχές που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και επαγγελματία.

Διαφημιστικός οδηγός "agora"

Η 6χρονη συνεχή πορεία προσφοράς ολοκληρωμένης και ποιοτικής προβολής στην τοπική αγορά, καθιστά το "agora" το πλέον δημοφιλέστερο και πιο αποτελεσματικό μέσω διαφήμισης. Για πληροφορίες της νέας μορφής του και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει, πλοηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Περισσότερα

Έντυπη διαφήμιση

Στο attika1948 φροντίζουμε το διαφημιστικό σας μήνυμα να φτάσει στον αποδέκτη που στοχεύετε... από τον σχεδιασμό, την εκτύπωση, την συσκευασία, έως την διανομή ή την αποστολή μέσω ταχυδρομείου.

Ηλεκτρονική διαφήμιση

Τα ηλεκτρονικά μέσα κερδίζουν συνεχώς χώρο ενώ παράλληλα προσφέρουν στοχευμένη και φθηνότερη διαφήμιση. Στο Attika1948 αναλαμβάνουμε την διαφημιστική σας καμπάνια μειώνοντας δραστικά το κόστος και με δοκιμασμένες τεχνικές αυξάνουμε δραστικά την επιτυχία .

Τηλεοπτικό σποτ

Στο Attika1948 παράγουμε δυναμικά σποτ για τις διαφημιστικές ανάγκες των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Κατάλληλο για ξενοδοχεία, εργοστάσια, οργανισμούς, κρατικές επιχειρήσεις κ.α.

Ραδιοφωνικό σποτ

Αποκτήστε επιτυχημένη ραδιοφωνική προβολή με πρωτότυπες ιδέες, άψογο ήχο και φωνητικά από διάσημους συντελεστές μόνο στο Attika1948.